18 Σεπτεμβρίου 2020: Η στιγμή που μια αντιφασίστρια, που θα μπορούσε να είναι η γιαγιά όλων μας , καλωσόρισε από το μπαλκόνι της τους χιλιάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, 7 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του από χρυσαυγίτες στο Κερατσίνι.

[ENG]

8 September 2020: An antifascist old lady greets from her balcony thousands of antifascists in Keratsini, (Athens, Greece) during an antifascist protest, in memory of 34 years old antifa rapper Pavlos Fyssas, (known as “Killah P”), who was stabbed to death by Golden Dawn nenonazis in the same area as the protest, exactly 7 years ago to that day, on 18 September 2013.

/

You may also like

Page 1 of 23
Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης… Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ