Μπάτσος Μπένι Χιλ στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρει που παν τα τέσσερα

Εικόνες ελληνικής αστυνομίας που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες μόνο από ταινίες γέλιου του πράκτορα ΘΒ με τον Θανάση Βέγγο, εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στη ΣΘΕ στο ΑΠΘ.

Θα ήταν γελοίο αλλά είναι σοβαρό. Αυτοί οι άνθρωποι με αυτά τα ξεσπάσματα και αυτή την ιδιοσυγκρασία εισέβαλαν και επιτέθηκαν ως ξένα σώματα σε φοιτήτριες και φοιτητές, έσπασαν τζάμια και πόρτες, απείλησαν και προσήγαγαν τους φοιτητές μέσα στον φυσικό τους χώρο, το πανεπιστήμιο.

Ο εν λόγω αστυνομικός στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε προηγουμένως πιάσει φοιτητή από τον λαιμό.

/

You may also like

Page 1 of 23
Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης… Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ