Παράνοια: Πρόστιμο 150 ευρώ σε πιτσιρικά για μάσκα από αστυνομικό με μάσκα φορεμένη στον λαιμό σαν κασκόλ ή σαν πάνα για το πηγούνι (Θεσσαλονίκη, Παραμονή Χριστουγέννων 2021).

Από τις 06:00 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους εκτός από τη στιγμή της κατανάλωσης φαγητού ή ποτού.

Όπως και με την παράνοια της επιβολής προστίμων για πιστοποιητικά εμβολιασμού από ανεμβολίαστους αστυνομικούς, έτσι και το νέο περιοριστικό μέτρο της μάσκας επιβάλλεται από αστυνομικούς χωρίς μάσκα, ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβερνητικής συνταγής καταπολέμησης της πανδημίας με προσλήψεις χιλιάδων αστυνομικών και αγορές εκατοντάδων περιπολικών αντί για προσλήψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, δημιουργία νέων ΜΕΘ, ενίσχυση του ΕΣΥ.

/

You may also like

Page 1 of 23
Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης… Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ