6 Δεκέμβρη 2022: Ασπίδες και ΥΜΕΤ απέναντι σε παιδιά και απαγόρευση σε πρωτοβουλία μαθητών του καλλιτεχνικού σχολείου Αθηνών να προχωρήσουν στο θεατράκι του Λόφου του Στρέφη, με σκοπό να πραγματοποιήσουν καλλιτεχνικό δρώμενο για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από μπάτσο στα Εξάρχεια, σαν σήμερα πριν ακριβώς 14 χρόνια. Δεν πτοήθηκαν και αυτοσχεδίασαν μπροστά στο φραγμό της αστυνομίας.
* Τα παιδιά θέλησαν να βγουν με τα πρόσωπα τους ακάλυπτα






![Πορεία ενάντια στην ακρίβεια | Παρασκευή 6/5, 18:00, Καμάρα [Θεσσαλονίκη] Πορεία ενάντια στην ακρίβεια | Παρασκευή 6/5, 18:00, Καμάρα [Θεσσαλονίκη]](https://www.alerta.gr/newalerta/wp-content/uploads/2022/05/a1-150x150.jpg)

![[Video] Πολυτεχνείο 1995: Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος [Video] Πολυτεχνείο 1995: Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος](https://www.alerta.gr/newalerta/wp-content/uploads/2020/11/ex_p95-150x150.jpg)
![Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα: Τετάρτη 3/3, 18:00, άγαλμα Βενιζέλου [Θεσσαλονίκη] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα: Τετάρτη 3/3, 18:00, άγαλμα Βενιζέλου [Θεσσαλονίκη]](https://www.alerta.gr/newalerta/wp-content/uploads/2021/03/koufo-poreia-thumbnail-150x150.jpg)
![[Video] Πώς φτιάχτηκε η τοιχογραφία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια [Video] Πώς φτιάχτηκε η τοιχογραφία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια](https://www.alerta.gr/newalerta/wp-content/uploads/2022/06/αλέξης-γρηγορόπουλος-γιγάντιο-γκραφιτι-εξάρχεια-graffiti-political-stencil-τοιχογραφία-150x150.jpg)