Κατάληψη Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης | Στήριξη της πανεκπαιδευτικής πορείας και κάλεσμα σε συνέλευση

Ο επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται στην 55η μέρα απεργίας πείνας, αρνούμενος να δεχθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ενυδάτωση. Αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για μια ζωή που ορίζεται μέσα από την αδιαλλαξία, την αντίσταση και την αξιοπρέπεια, κόντρα στην εκδικητικότητα της δεξιάς και των διπλωματικών κύκλων της εγχώριας και διεθνούς τρομοκρατίας.

Ο αγώνας του συντρόφου δεν αποτελεί μια εξατομικευμένη διεκδίκηση που αφορά προνομιακή μεταχείριση αλλά τη συλλογική απόπειρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στο φόβο και τον τρόμο.Είμαστε δύο κόσμοι σε σύγκρουση. Και αυτή η σύγκρουση δε μπορεί παρά να είναι συλλογική υπόθεση για τον κόσμο της αντίστασης και των αγώνων. Γιατί το ίδιο κράτος που οδηγεί στο θάνατο τον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, τσακίζει, συλλαμβάνει και βασανίζει φοιτητές και εργαζόμενες, θάβει στο μπετό κρατούμενους και δολοφονεί μετανάστριες.

Ο δικός μας κόσμος ενώνει τη φωνή και τις δυνάμεις του κάθε μέρα στους δρόμους για να απαντήσει συλλογικά. Γιατί ο αγώνας ενός, είναι συλλογικό διακύβευμα. Απο τις φυλακές μέχρι τους δρόμους και από τους χώρους εργασίας, τα πανεπιστήμια, τα σχολεία μέχρι την κάθε γειτονιά, το δίκαιο θα κριθεί στους δρόμους.

4 Μάρτη, 13:00 Αγ. Βενιζέλου: Στηρίζουμε τις πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις, συμμετέχοντας στα ελευθεριακά μπλόκ της αγωνιζόμενης φοιτητικής κοινότητας.

Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα να στηρίξει το κατειλημμένο ΕΚΘ για την αλληλεγγύη στην απεργία πείνας του επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα: επόμενη συνέλευση την Πέμπτη στις 15:00 (μετά την πανεκπαιδευτική πορεία)

Κατάληψη Εργατικού Κέντρου για την αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

 

πηγή: athens indymedia


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ