Κατειλημμένο ΕΚΘ | Πρόγραμμα της κατάληψης 7-8-9/3

Πρόγραμμα κατάληψης Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Κυριακή 7/3

-10.30 Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση τραυματισμών από τους μπάτσους
-15.00 Διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης

Δευτέρα 8/3

-13.00 Διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης
-14.30 (αυστηρά) Εκδήλωση: “Ο αγώνας της καθεμιάς να γίνει αγώνας όλων μας: Παρουσίαση των τρέχοντων αγώνων απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική επίθεση με συμμετοχή αγωνιστ(ρι)ών για την προστασία του περιβάλλοντος, υγειονομικών, μουσικών και καταλήψεων φοιτητ(ρι)ών”
-17.00 Στήριξη της φεμινιστικής απεργίας και διαδήλωσης ενάντια στην πατριαρχική, καπιταλιστική και κρατική βία.

Τρίτη 9/3

-11.00 Μικροφωνική συγκέντρωση έξω από το κατειλημμένο ΕΚΘ
-17.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου: Διαδήλωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

*Κατά την διάρκεια όλης της ημέρας θα πραγματοποιείται και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Θεσσαλία (τροφές μακράς διάρκειας, απολυμαντικά, απορρυπαντικά, αντισηπτικά)

**Ζητάμε από τον κόσμο που θα στηρίξει τις δράσεις με ενσυναίσθηση αλλά και αίσθημα κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης να τηρεί τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.


Η αφίσα με το πρόγραμμα της κατάληψης του ΕΚΘ

πρόγραμμα

 

 


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ