Κυκλοφορεί από σήμερα 23 Μαρτίου στην Αθήνα, ένα πακέτο 5 καρτών αλληλεγγύης για τις διωκόμενες και τους διωκόμενους από τις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Το πακέτο των καρτών έχει ενδεικτική τιμή 5 ευρώ και μπορεί όποιος και όποια επιθυμεί να το βρει και στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7-9μμ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των διωκόμενων κατά την περίοδο των κινητοποιήσεων για την απεργία πείνας του επαναστάτη κομμουνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα (Ιανουάριος – Μάρτιος 2021).

Το παρόν πακέτο καρτών αλληλεγγύης δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2021 στα Πετράλωνα.

Πέντε κάρτες αλληλεγγύης Πέντε κάρτες αλληλεγγύης Πέντε κάρτες αλληλεγγύης Πέντε κάρτες αλληλεγγύης

ΠΗΓΗ: https://askpthk.espivblogs.net/2021/03/23/5-card-solidarity/#more-3312


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ