Ρουβίκωνας: Ενημέρωση δικαστηρίου για ξυλοδαρμό μέλους μας από τα ΜΑΤ.

Στις 7/11/2019 το μέλος μας Λάμπρος Γούλας δέχεται την απρόκλητη και σαδιστική επίθεση διμοιρίας ΜΑΤ κατά την διάρκεια εξίσου απρόκλητης επίθεσής της στους θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων. Ο σύντροφός μας ξυλοκοπείται και τα ΜΑΤ προβαίνουν σε σεξιστικής φύσης «εξευτελισμούς» εναντίον του επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ένστολους συμμορίτες που αντιλαμβάνονται τους κοινωνικούς αγωνιστές ως μέλη αντίπαλης συμμορίας και δρουν αντίστοιχα.

Ο σύντροφός μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα για να βρεθεί τελικά και κατηγορούμενος με τις κατηγορίες «Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης» και «Βία κατά υπαλλήλων». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύντροφός μας επέλεξε την περήφανη επαναστατική στάση του να μην προβεί σε μηνύσεις και να αρνηθεί να συνεργαστεί με την εξ ορισμού προσχηματική έρευνα των «εσωτερικών υποθέσεων» της ΕΛΑΣ για το περιστατικό.

Η Δίκη του Λάμπρου Γούλα είναι στις 12/10/2021, Ευελπίδων.

Ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας, ξέρουμε τη φύση των ένστολων συμμοριών του κράτους και του στρατού κατοχής των Εξαρχείων, ξέρουν κι αυτοί ότι θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι, εμπόδιο στα σχέδιά τους, έως την κοινωνική απελευθέρωση.

Ρουβίκωνας

Πηγή: rouvikonas.gr


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ