Η Τουρκία ζητά την έκδοση του πολιτικού κρατούμενου και πρόσφυγα Halil Demir

Κάλεσμα στα δικαστήρια Πειραιά την Παρασκευή 10/12, 10.30

Το τούρκικο κράτος, ζητά την έκδοση του Halil Demir, ενός από τους 11 Ελεύθερους κρατούμενους της Ελλάδας, με αιτιολογία την ένταξή του σε τρομοκρατική οργάνωση.

Μέχρι σήμερα ο φασισμός του ΑΚΡ έχει καταθέσει πολλές φορές αιτήματα έκδοσης εναντίον δεκάδων επαναστατών/τριων, οι οποίες απορρίφθηκαν είτε από τα δικαστήρια, είτε κερδήθηκαν με αγώνες και απεργίες πείνας.

Ο Halil Demir είναι Επαναστάτης, με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, εδώ και 22 χρόνια. Σύμφωνα ακόμα και με τους αστικούς νόμους, η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Οι κυβερνήσεις, που συνεργάζονται με τον Ιμπεριαλισμό παρακάμπτουν και τους δικούς τους νόμους.

Δεν υπάρχει όμως τίποτα και καμία επίθεση που να μπορεί να λυγίσει τους Επαναστάτες.

Πρέπει να σταματήσει άμεσα η συνεργασία του Ελληνικού και του Τουρκικού κράτους ενάντια στους αγωνιστές.

Οι πιέσεις δε μπορούν να μας φοβίσουν! Οι Ελεύθεροι Κρατούμενοι Δεν Παραδίδονται!

Καλούμε όλους και όλες στα δικαστήρια Πειραιά, Παρασκευή 10/12, 10.30.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ HALIL DEMIR
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

Λαϊκό Μέτωπο


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ