Διεθνές Μέτωπο Τέχνης | Από την καμπάνια “Λευτεριά στον Pablo Hasel και το Grup Yorum”

Στις 9 Γενάρη, ως Διεθνές Μέτωπο Τέχνης, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας καμπάνια “Λευτεριά στον Pablo Hasel και το Grup Yorum” σε πέντε διαφορετικές χώρες φωνάζοντας για την απελευθέρωση των συντρόφων καλλιτεχνών!

Ο Pablo Hasel και το Grup Yorum πληρώνουν το τίμημα του να κρατούν την Επαναστατική Τέχνη ζωντανή μέχρι και σήμερα. Πληρώνουν το τίμημα του να δημιουργούν μέσα από τις επαναστατικές αξίες. Παρά τις πιέσεις συνεχίζουν να λένε “Δε θα παραδοθούμε ποτέ – Θα αντισταθούμε”!

Όταν έρθει η ώρα, το Grup Yorum θα κάνει τα σώματά του όργανα και θα πλαγιάσει στο θάνατο.

Ως Διεθνές Μέτωπο Τέχνης, είναι καθήκον μας να φροντίζουμε τις αξίες που δημιουργούνται εδώ και αιώνες!

* Ελλάδα:

– Στην Αθήνα στην Ισπανική Πρεσβεία, συγκεντρώθηκαν οκτώ αγωνιστές και αγωνίστριες φωνάζοντας, “Λευτεριά στον Pablo Hasel και το Grup Yorum” και τραγουδώντας “Οι τοίχοι σας δε μας λένε τίποτα”.
– Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη κρεμάστηκε πανό Αλληλεγγύης μπροστά από το Ισπανικό Προξενείο.
– Στο νησί της Λέσβου απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας, μας οδήγησε να μετατρέψουμε σε τόπο δράσης τα σπίτια μας και να φωνάξουμε από εκεί για τον Pablo Hasel και το Grup Yorum.
-Την ίδια μέρα, στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρου, τέσσερις από τους φίλους μας που ήταν μπροστά από το ισπανικό προξενείο ως το Διεθνές Μέτωπο Τέχνης άνοιξαν πανό και πραγματοποίησαν δράση με το ίδιο αίτημα.

* Στην Ιταλία, στα πλαίσια της καμπάνιας μας, μία ζωγράφος έφτιαξε την εικόνα του φίλου μας Pablo Hasel.

* Στη Σόφια την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, κρεμάστηκε πανό Αλληλεγγύης, ως το Διεθνές Μέτωπο Τέχνης.
* Ανοίξαμε πολιτικό περίπτερο στο κέντρο της Ιρλανδίας και μιλήσαμε με τους ανθρώπους εκεί για τον Pablo Hasel και το Grup Yorum.
* Σε δύο πόλεις της Γερμανίας πραγματοποίησαν διάφορες δράσεις με το σύνθημα “Λευτεριά στον Pablo Hasel και το Grup Yorum”.
– Στο Ντίσελντορφ φωνάξαμε συνθήματα, βγάλαμε ανακοίνωση και τραγουδήσαμε τα τραγούδια μας.
– Στο Βερολίνο, βγάλαμε ανακοίνωση και τραγουδήσαμε τα τραγούδια μας κατά τη συμμετοχή μας στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους οδηγητές του Επαναστατικού Αγώνα. Τον Λένιν, τον Λίμπκνεχτ και τη Λούξεμπουργκ.

Την ίδια μέρα, σε πέντε χώρες, το Διεθνές Μέτωπο Τέχνης έδειξε τους δεσμούς αίματος που ενώνουν τους Διεθνιστές που υπερασπίζονται τις Επαναστατικές Αξίες κάτω από το ίδιο αίτημα.

Απαιτούμε την Άμεση Απελευθέρωση του Pablo Hasel και των μελών του Grup Yorum!

Με τη δύναμη του διεθνισμού θα πάρουμε πίσω τον Pablo Hasel και τα μέλη του Grup Yorum από τα χέρια των τυράννων! Θα πάρουμε πίσω εκείνους που δημιουργούν Επαναστατική Τέχνη, οικειοποιούνται τον επαναστατικό αγώνα και συνεχίζουν να κρατούν ζωντανές τις αξίες των δασκάλων μας!

Η Επαναστατική Τέχνη Δεν είναι Έγκλημα – Είναι καθήκον!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΤΕΧΝΗΣ


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ