Από Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών και αλληλέγγυους/αλληλέγγυες/αλληλέγγυα:

“Ο σύντροφος που πήραν στην πρώτη επιχείρηση, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών, εγκληματική οργάνωση, εμπρησμό και παράβαση νόμου περί όπλων και περνάει αύριο Τετάρτη στις 9.00.

Οι υπόλοιποι σύντροφοι/ισσες/ια που πήραν κατά τη δεύτερη επιχείρηση, είναι 79 και είναι όλες συλλήψεις και περνάνε αυτόφωρο αύριο το πρωί γύρω στις 10.30 από την Ευελπίδων με τις εξής κατηγορίες:

* απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης
* απόπειρα απλής σωματικής βλάβης
* αντίσταση/βία κατά υπαλλήλων
* διατάραξη
* παράβαση νόμου περί όπλων
* παράβαση νόμου περί φωτοβολίδων
* φθορές

Μεταξύ των συλληφθέντων, υπάρχουν χτυπημένα άτομα.

Η έγκυος συντρόφισσα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ/ΕΣ/Α ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ 8.30

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ”.

Από Συντονιστικό Δράσεων για την υπεράσπιση των Εξαρχείων:

“ΟΛΟΙ/ΕΣ/Α ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 8.30

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα κατειλλημένα Προσφυγικά κατά την οποία συνελήφθη ένας σύντροφος. Έπειτα από λίγες ώρες και μετά την μαχητική υπεράσπιση της κοινότητας μεγάλη αστυνομική δύναμη πραγματοποίησε εφόδους στα σπίτια συλλαμβάνοντας βίαια άλλα 80 συντρόφια και κατοίκους της κοινότητας των Προσφυγικών, 10 από τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Μια μέρα μετά τη βίαιη έξωση και έφοδο σε σπίτι συνταξιούχου και στο φόντο της αλλεπάλληλης κακοποίησης παιδιών μέσα από τις δομές της κιβωτό του κόσμου, η κυβέρνηση αποφάσισε να συγκαλύψει για ακόμα μια φορά τα εγκλήματά της πραγματοποιώντας κινήσεις εντυπωσιασμού και παντοδυναμίας.

Ο κόσμος του αγώνα καθαρός και ανιδιοτελής όπως πάντα αντιστάθηκε στα ιδιαίτερου ιστορικού βάρους Προσφυγικά αναδεικνύοντας τη σύγκρουση δύο κόσμων. Του δικού τους και του δικού μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Συντονιστικό Δράσεων για την υπεράσπιση των Εξαρχείων”


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ