ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 9-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αυτό το φθινόπωρο θα διεξαχθούν στην Ιταλία αρκετές διώξεις, στις οποίες συμμετέχουν εκατοντάδες αναρχικοί. Σε αυτές τις έρευνες οι εισαγγελείς και οι δικαστές θέλουν να δικάσουν το αναρχικό ιδεώδες. Οι προσπάθειες μείωσης των διαφορετικών εντάσεων και πρακτικών σε διάφορα νομικά σχήματα, δηλαδή ο μισητός και αξιολύπητος διαχωρισμός μεταξύ «καλού» και «κακού» αναρχισμού, στοχεύουν στην καταστολή όσων αγωνίζονται, κάνοντάς τους να αντιμετωπίσουν δεκαετίες φυλάκισης.

Σε μια περίοδο κατά την οποία οι επιβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης είναι όλο και πιο σκληρές, είναι απαραίτητο να αγωνιστούμε: να απαντήσουμε στη βία του κράτους, στο καθεστώς καταπίεσης που προσπαθεί να επιβληθει, προσπαθώντας να επιτεθεί σε όποιον εκφράζει την αλληλεγγύη του προς εκείνους που έχουν ήδη επιλέξει σε ποια πλευρά θα σταθούν.

Θα σταθούμε, κοντά και συνένοχοι με τους συντρόφους μας, και όχι μόνο στις δικαστικές αίθουσες: καλούμε για δύο εβδομάδες κινητοποίησης από τις 9 έως τις 24 Νοεμβρίου, ως μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε στιγμές ενεργού αλληλεγγύης στους δρόμους ή οπουδήποτε επιλέγουμε να το εκφράσουμε.

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΔΙΚΆΖΟΝΤΑΙ!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΈΝΩΝ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!