ΣΒΕΟΔ | Μαζί μας πανηγύρισε όλη η Αθήνα

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

σήμερα οδηγήσαμε για άλλη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας. Όχι για να παραδώσουμε παραγγελίες και να διεκπεραιώσουμε υπηρεσίες, αλλά για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη των εργαζομένων της e-food, μια νίκη απέναντι σε μια επιχείρηση κολοσσό, μια νίκη ολόκληρης της εργατικής τάξης, που επιβεβαίωσε πως ο αγώνας και η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι τα πιο δυνατά μας όπλα.

Τα χειροκροτήματα, τα δυνατά μπράβο και οι υψωμένες γροθιές του κόσμου μας συγκίνησαν. Καταλαβαίναμε πως έβλεπαν τον εαυτό τους ανάμεσά μας, την ώρα που πήγαιναν κι εκείνοι στις δικές τους δουλειές.

Όλοι και όλες μαζί, εμείς και η κοινωνία, όλος ο κόσμος της δουλειάς, ζήσαμε μια ιστορική εβδομάδα για τους εργατικούς αγώνες της χώρας που ευχόμαστε να πυροδοτήσει κι άλλες νικηφόρες εργασιακές και κοινωνικές μάχες.

Από μια ιστορική εβδομάδα σε μια ιστορική χρονιά.

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ