6 Δεκέμβρη 2020: Η χούντα στο κέντρο της πόλης και η αντίσταση της αξιοπρέπειας [ΒΙΝΤΕΟ]

Η χούντα δεν τελείωσε, ποτέ δεν τελειώνει. Η χούντα είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA κάθε κράτους και θα εκδηλωθεί σαν η φυσική του άμυνα όταν προκαλείται η εξουσία του.

Η 6 Δεκέμβρη είναι μια διαρκής πρόκληση στην εξουσία του κράτους. Είναι η υπόμνηση ότι τελικά δεν έχει το ύψιστο δικαίωμα που υλοποιεί την δύναμή του: το δικαίωμα ζωής και θανάτου.

Εχθές οι ένοπλες δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με τον «εσωτερικό εχθρό» επιχείρησαν να φιμώσουν τις δυνάμεις του αγώνα σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τα Εξάρχεια. Απέτυχαν παντού, απέτυχαν και στο κέντρο της επίθεσής τους. Τα «Εξάρχεια», παρά την «αντεπίθεση της αυτοκρατορίας» κράτησαν ψηλά τη σημαία και εξευτέλισαν την έπαρση της κυβέρνησης και των Ιαβέρηδων της καταστολής.

Το βίντεο της Κινηματίνης μιλάει μόνο του.

Ανάμεσα στα άλλα υπάρχουν και πλάνα μέσα από την πολυκατοικία που εισέβαλε η αστυνομία. Πάλι βιάστηκαν να κουκουλώσουν με ψέματα μέσω ΣΚΑΙ την βαρβαρότητα τους εκεί στην  ΕΛΑΣ.

Όχι απλά δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη αλλά τα πιο σημαντικά μένουν να ειπωθούν.

Έχουμε ήδη αρχίσει να «λογαριαζόμαστε» και θα μας λογαριάσουν θέλουν δε θέλουν.

Η κοινωνική βάση θα νικήσει.


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ