Παρέμβαση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα στο Γεντί Κουλέ | Θεσσαλονίκη

Την ίδια στιγμή που το κράτος εξαντλεί την εκδικητικότητα του στο πρόσωπο του Κουφοντίνα αρνούμενο να τηρήσει ακόμα και τους ίδιους του τους νόμους, τα τσιράκια του στα καθεστωτικά ΜΜΕ φροντίζουν να αποσιωπούν τον αγώνα του με σκοπό να τον αποδυναμώσουν.

Για αυτό το λόγο την Κυριακή 17/01 πάνω από 20 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση αντιπληροφόρησης στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης για την απεργία πείνας από 08/01 του επαναστάτη Δ.Κουφοντίνα. Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης κρεμάστηκε γιγαντοπανό, πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Συντονισμός συλλογικοτήτων για την αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ