Μοτοπορεία αλληλεγγύης στα αιτήματα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Γενάρη 2021 σε Βύρωνα, Παγκράτι, Καισαριανή, με συνθήματα, χιλιάδες τρικάκια και ανάρτηση πανό σε κεντρικά σημεία των περιοχών των ανατολικών συνοικιών της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας διανύει την 19η ημέρα απεργίας πείνας (ξεκίνησε στις 8 Γενάρη 2021) και έχει ήδη μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο 3 φορές λόγω επιπλοκών στην υγεία του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που πραγματοποιεί την 5η απεργία πείνας, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας εωσότου γίνει αποδεκτό το αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού.


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ