Αν και είναι δύσκολο αυτές τις ώρες να διακρίνεις την πληροφορία απο την φήμη, αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι ασκούνται τρομακτικές πιέσεις και απειλές στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας και ειδικά της ΜΕΘ για να προχωρήσουν στην πρακτική βασανισμού της δια της βίας υποχρεωτικής σίτισης, που έχει ήδη κυνικά διαταχθεί. Είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να ζητήσει και την απομάκρυνση του απεργού απο το νοσοκομείο και την επιστροφή του στην φυλακή.  Η κυβέρνηση παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μη βρεθεί στο δίλημμα που θέλει να αποφύγει. Από ότι φαίνεται αν θέλει να κάνει δια της βίας υποχρεωτική σίτιση θα πρέπει να το αναθέσει σε ένστολους, τόσο το δέσιμο όσο και την ιατρική πράξη που ακολουθεί. Είναι επίσης βέβαιο ότι στήνει και το σκηνικό για την ποινική δίωξη των γιατρών σε περίπτωση θανάτου του απεργού και τα κυβερνητικά ενεργούμρνα εκτοξεύουν προς το προσωπικό εκβιασμούς διώξεων. Άνθρωποι με συνείδηση, που τιμούν τον όρκο και το επαγγελματικό τους ήθος, στέκονται εμπόδιο στον εκφασισμό κι αποτελούν μια ακτίνα φωτός μέσα στο σκοτάδι των ημερών μας και θα έχουν την με κάθε μέσο υποστήριξη όλων των υγιών κομματιών της κοινωνικής βάσης.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε κυβερνητικά κτίρια στην Λαμία ενώ ο διευθυντής του νοσοκομείου εξέδωσε σήμερα αυτή την ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες και μας επιβεβαιώνει την κρισιμότητα των στιγμών για την ζωή του απεργού.

Κουφοντίνας απεργία πείνας

Κουφοντίνας απεργία πείνας


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ