2 μέρες για την άμεση αποφυλάκιση του Πάνου Καλαϊτζή

Δυο μέρες ενημέρωσης για την υπόθεση και προπαγάνδισης του αιτήματος για άμεση αποφυλάκιση του Πάνου Καλαϊτζή διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη η Πρωτοβουλία φίλων, συγγενών, συντρόφων/ισσών #freepanoulis. Ο Πάνος Καλαϊτζής βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 11/2/2022 χωρίς κανένα στοιχείο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, μπορείτε να διαβάσετε την Ανακοίνωση Τύπου που είχε δημοσιοποιήσει η Πρωτοβουλία.

Σχετικά με τις δυο μέρες αλληλεγγύης, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 • ΤΡΙΤΗ 21/6 -19:00
  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ
  Άγαλμα Βενιζέλου
  (Εγνατία με Αριστοτέλους)
 • ΣΑΒΒΑΤΟ 25/6 – 18:00
  “ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ”
  187Α: Τρομονόμος και προφυλακίσεις.
  Ενημερωτική εκδήλωση από την πρωτοβουλία φίλων, συγγενών, συντρόφων/ισσών #freepanoulis σχετικά με την υπόθεση του Πάνου Καλαϊτζή.
  Κοινωνικό κέντρο OVRADERA
  (Επισκόπου Αμβροσίου 3, Θεσσαλονίκη)

Στην Συγκέντρωση – Μικροφωνική της Τρίτης 21/6, πέραν της Πρωτοβουλίας καλούν και συλλογικότητες και ομάδες του Α/Α χώρου.

Δείτε τις αφίσες με τα καλέσματα:

Πρωτοβουλία φίλων, συγγενών, συντρόφων/ισσών #freepanoulis

αποφυλάκιση

Φάμπρικα Υφανέτ

αποφυλάκιση

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

αποφυλάκιση

Αναρχική Ομάδα Θεσσαλονίκης Πυρανθός

αποφυλάκιση


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ