Βιβλιο-στάση στην Βύρωνος 3 – Διήμερο ελευθεριακού βιβλίου (23-24/7)

Το πρώτο διήμερο ελευθεριακού βιβλίου ” Βιβλιο-στάση “, στην Καβάλα, στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3 είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου και ώρες 19.00 με 00.00. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ντοκιμαντέρ, dj sets και φυσικά πάγκους με βιβλία διαφόρων ελευθεριακών εκδόσεων!

Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τέτοιου είδους εγχειρήματα, καθώς ο αναρχικός, ελευθεριακός, ριζοσπαστικός και ανατρεπτικός λόγος είναι αναπόσπαστο κομμάτι και εργαλείο του αγώνα προς την κοινωνική απελευθέρωση! Το παλιό σύνθημα των αναρχικών “Ένα αναρχικό φεστιβάλ βιβλίου σε κάθε πόλη” πρέπει να προωθηθεί όχι μόνο στις μεγάλες μητροπόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά να εξαπλωθεί και σε κάθε πόλη της επαρχίας, ώστε η εργατική τάξη και η νεολαία στο σύνολό τους να έρθουν πιο κοντά με τις ελευθεριακές, αναρχικές και επαναστατικές ιδέες.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και την αφίσα του διήμερου ελευθεριακού βιβλίου Βιβλιο-στάσιο στο παρκάκι της κατάληψης Βύρωνος 3:

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022
-Προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση για το έργο της Ούρσουλα Λε Γκεν
Εκδόσεις Στάσει Εκπίπτοντες, 8.30μμ
-Dj set n’ drinks 10.30μμ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022
-Κοινοτική πολυτέλεια. To πολιτικό φαντασιακό της Παρισινής Κομμούνας
Εκδόσεις των ξένων, 8.30μμ
-Dj set n’ drinks 10.30μμ

Συμμετέχουν: Εκδόσεις των ξένων/ Στάσει Εκπίπτοντες/ Red n’ noir/ Ασύμμετρη απειλή/ Διάδοση/ Κολεκτίβα Druck/ Ελευθεριακή κουλτούρα/ Ουαπίτι/ Πανοπτικόν/ Ευτοπία/ Ναυτίλος/ Ακυβέρνητες πολιτείες

 

βιβλιο-στάση
Περισσότερες πληροφορίες για το event ΕΔΩ


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ