Τι προηγήθηκε της επίθεσης με την ασπίδα στο πρόσωπο κοπέλας – Στη συνέχεια χτύπησαν με γκλομπ άνδρα στο πρόσωπο:

Βίντεο το οποίο καταγράφει τη σύλληψη και τον τραμπουκισμό των ΜΑΤ στις 2 συλληφθείσες διαδηλώτριες, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χαλκοκονδύλη, στην πορεία της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023 για το έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Μετά την απομάκρυνση των 2 διαδηλωτριών τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και πάλι χωρίς αφορμή στον συγκεντρωμένο κόσμο, χτυπώντας με γκλομπ στο πρόσωπο άνδρα ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο απλά να τους απευθύνει το λόγο με τη λέξη “Ηρεμία”.

Το βίντεο με το χτύπημα στο πρόσωπο της κοπέλας που τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στις συλλήψεις και το χτύπημα του άνδρα:

 


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ