Αθήνα| Ανταπόκριση από την πορεία μνήμης & αγώνα για τον σύντροφο αναρχικό Κυριάκο Ξ. Κυριάκος Κυριάκος
Σύντροφοι και συντρόφισσες από τον αναρχικό χώρο συγκεντρώθηκαν στα προπύλαια το Σάββατο 8/2 για να τιμήσουν την μνήμη του συντρόφου αναρχικού Κυριάκου Ξυμητηρη που έπεσε νεκρός από έκρηξη σε διαμέρισμα στην οδό Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.
Η πορεία κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της αθηναϊκής πρωτεύουσας με ιδιαίτερα δυναμικό παλμό και με τα συνθήματα που ακούστηκαν εκφράστηκε η αλληλεγγύη στην πολυτραυματία συντρόφισσα Μαριάννα Μ. όσο και στους προφυλακισμένους συντρόφους που συνελήφθησαν μετά την έκρηξη.
Το σώμα της διαδήλωσης κατέληξε στην οδό Μεσολογγίου όπου εκεί έχει τοποθετηθεί πλακέτα μνήμης για τον πεσόντα σύντροφο αναρχικό Κυριάκο Ξυμητήρη.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΜΗΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ












