Η κρατική καταστολή δεν σταματά τις δράσεις κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης! Δεν μπορεί να αδρανοποιήσει το επαναστατικό και αναρχικό κίνημα! Αυτό αποδεικνύουν και οι σύντροφοι της Terra Incognita, αφού μόλις 3 ημέρες μετά την εκκένωση του κτιρίου, συνεχίζουν ακάθεκτοι τον κύκλο δράσεων που είχαν ξεκινήσει εν μέσω καραντίνας και πιο συγκεκριμένα την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις κρατούμενες στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

Η συλλογή θα γίνει σε δυο ημερομηνίες: Πέμπτη 20/8 στο Πάρκο του Εργατικού Κέντρου, 20:00-22:00 και Πέμπτη 27/8 στα γρασίδια της πλατείας Αριστοτέλους (πάνω από το Αγ.Βενιζέλου), 20:00-22:00

Να υπενθυμίσουμε ότι η κρατική καταστολή στο κτίριο είχε ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, και την δέσμευση των ειδών πρώτης ανάγκης που είχαν μαζευτεί από προηγούμενες δράσεις.

Τα απαραίτητα είδη αναγράφονται στην αφίσα των δράσεων, όπως φαίνεται στην εικόνα κάτω από το άρθρο, αλλά και στο σάιτ της κατάληψης, πατώντας στο λινκ της ανακοίνωσης παρακάτω:

Η ανακοίνωση της κατάληψης: 

Στις 17 Αυγούστου τα ένστολα σκουπίδια εισβάλλουν στην κατάληψη μας και την εκκενώνουν, κατάσχοντας δεκάδες αντικείμενα που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας. Ανάμεσα όμως σε όλα ξεχωρίζει ακόμα μια  ποταπή πράξη για τους χαλεπούς αυτούς καιρούς  που διανύουμε. Ανάμεσα στα κατασχεθέντα, οι μπάτσοι δεσμεύουν έναν μεγάλο όγκο αντικειμένων που αφορά το πακέτο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας στις φυλακισμένες κρατούμενες του κολαστηρίου της Πέτρου Ράλλη, μια προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε και βρήκε αρκετή ανταπόκριση για το διάστημα του καλοκαιριού, ενώ ήταν προγραμματισμένη να σταλεί στις 20 του μηνός.

Αν είναι κάτι που μας πεισμώνει περισσότερο από την υπεράσπιση του απελευθερωμένου μας εδάφους και της ζωής που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω απο αυτό, είναι ο ίδιος ο αγώνας για την ελευθερία. Και σε αυτόν τον αγώνα θα βγούμε νικητές μόνο όσο έχουμε ο ένας την αλλη δίπλα σε κάθε χτύπημα. Τις επόμενες δυο Πέμπτες θα βρισκόμαστε στη γειτονιά μας για να στηρίξουμε τις φυλακισμένες του κολαστηρίου με κάθε μας δύναμη. Τίποτα δε μας λυγίζει. Τίποτα δε μας σταματάει. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Πέμπτη 20 Αυγούστου στο Πάρκο του Εργατικού Κέντρου 20:00-22:00

Πέμπτη 27 Αυγούστου στα γρασίδια της Πλατείας Αριστοτέλους 20:00-22:00

Συλλέγουμε ειδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες του κολαστηρίου της Πέτρου Ράλλη

 

κρατική καταστολή


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ