Καταγγελία Μελών του Φ.Σ. Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ ΑΠΘ για το το κείμενο της 26ης Απριλίου

Αναδημοσιεύουμε καταγγελία που μας έστειλαν μέλη του Φ.Σ. Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ ΑΠΘ σχετικά με το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών (26/4) και αφορούσε “καταγγελία – καταδίκη” γεγονότων που συνέβησαν στο ΕΜΠ (Αθήνα). Οι φοιτητές του Τμήματος δηλώνουν κατηγορηματικά πως ουδέποτε ενημερώθηκαν και αποφάσισαν γι’ αυτή την “καταγγελία”, η οποία υπογράφτηκε αποκλειστικά από μέλη του Δ.Σ. της Σχολής, χωρίς καν να ενημερωθούν όλα τα μέλη αυτού.


Καταγγελία Μελών του ΦΣ Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ ΑΠΘ για το το κείμενο της 26ης Απριλίου που φέρει την υπογραφή του συλλόγου μας

Στις 26/4 δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα efsyn.gr / Εφημερίδα των Συντακτών το εξής άρθρο. (ΕΔΩ το άρθρο). Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά καταγγελία για θέμα το οποίο ο φοιτητικός μας σύλλογος ποτέ δεν συζήτησε. Ο Φ.Σ. Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ ΑΠΘ ουδέποτε συζήτησε το θέμα αυτό και ουδέποτε αποφάσισε να καταγγείλει κάποιο περιστατικό.

Γι’ αυτόν τον λόγο: Καταγγέλλουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και την πηγή αυτού.

Μέλος του Δ.Σ. μετά από την αντίδραση ατόμων του Φ.Σ. και με αργοπορία ( μια μέρα μετά από τη δημοσίευση του ) παραδέχτηκε πως η διαδικασία αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα από το ίδιο το Δ.Σ. Παρ όλα αυτά δεν ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εξής διαδικασία.

Η καταγγελία αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι όμως μια ξεκάθαρη απάντηση σε οποιαδήποτε πολιτική δύναμη, μέσο και άτομα έχουν προσπαθήσει, προσπαθούν ή θα προσπαθήσουν να αυθαιρετήσουν εις βάρος του συλλόγου μας, πως τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνονται ανεκτές.

Μέλη Φ.Σ. Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ

(οι φράσεις με bold από τον συντάκτη του alerta)


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ