Θεσσαλονίκη | Διαδήλωση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις (17/1)

Διαδήλωση αλληλεγγύης στις Καταλήψεις θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, αύριο, Τρίτη 17/1, στις 18:00 στην Καμάρα. Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσεων Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις. Επιπλέον, η κίνηση αυτή έχει και την ιδιαίτερη σημασία της υπεράσπισης της Κατάληψης Mundo Nuevo, η οποία εκκενώθηκε από τις δυνάμεις καταστολής το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2022.

Στην διαδήλωση καλούν καταλήψεις, συλλογικότητες και οργανώσεις του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς και φοιτητικά σχήματα.

Συγκεκριμένα, έως και την στιγμή που γράφεται το άρθρο, στην διαδήλωση έχουν καλέσει οι: Κατάληψη Mundo Nuevo, Αναρχική Πολιτική Οργάνωση (Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων), Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere, Κατάληψη Φάμπρικα * Υφανέτ, Κατάληψη Libertatia, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο, Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Ελευθεριακό Σχήμα Γεωλογίας ΑΠΘ, Αυτοοργανωμένο Σχήμα Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ.

Δείτε τα καλέσματα και τις αφίσες όπως δημοσιεύτηκαν στο kinimatorama εδώ


Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης... Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ