άθληση

Εσείς το ξέρατε ότι μπορείτε να πάτε με το όχημά σας για άθληση 43 χιλιόμετρα μακριά; Ο Άδωνις το ήξερε!

από | 2 Δεκ, 2020

Εσείς το ξέρατε ότι μπορείτε να πάτε με το όχημά σας για άθληση 43 χιλιόμετρα μακριά; Ο Άδωνις το ήξερε!

Οργή σε κάθε φυσιολογικά σκεπτόμενο, μη λοβοτομημένο νεοφιλελεύθερο άνθρωπο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και τα βίντεο των προηγούμενων ημερών, που απεικονίζουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρέα με τον γιο του, την γυναίκα του Μαρέβα και άλλους τέσσερις (τουλάχιστον) φίλους τους να κάνουν mountain bike και motocross στην περιοχή της Πάρνηθας.

άθληση

 Κυριάκος και υιός μαζί με ευχάριστο παρεάκι, πραγματοποιούν άθληση Νο6 στην Πάρνηθα

Ο Πρωθυπουργός βγήκε για…άθληση, σε αρκετά μακρινή απόσταση από το σπίτι του, προφανώς χρησιμοποιώντας το όχημά του -για να μεταφέρει και τον εξοπλισμό του extreme sport- την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, οι ΜΕΘ δεν φτάνουν ούτε για να καλύψουν τα πιο βαριά περιστατικά και οι νεκροί πλέον αγγίζουν τους 100 σε καθημερινή βάση.

Και ενώ ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να ξεμυτίσει από το σπίτι του παρά μόνο για να στοιβαχθεί στα super market ή σε μαζικούς χώρους εργασίας -απαραίτητους για την αναπαραγωγή του κεφαλαίου- ενώ ο κάθε απλός άνθρωπος κινδυνεύει να φάει πρόστιμο επειδή βγήκε για να περπατήσει λίγα χιλιόμετρα γύρω από την γειτονία του (ή να αφήσει ένα λουλούδι στην μνήμη νεκρών αγωνιστών), ο Μητσοτάκης και η Αγία Οικογένειά του φαίνεται να έχουν ασυλία σε κάθε είδους περιορισμό.

Η Μαρέβα κάνει Motocross με κράνος…ποδηλάτου!

Για να δούμε λοιπόν: Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, η… ποδηλατάδα του Πρωθυπουργού φαίνεται καταρχήν να παραβίασε τους κανονισμούς για συνωστισμό (είναι 6-7 άτομα ο ένας πάνω στον άλλο στις φωτογραφίες), για την χρήση μάσκας (δεν φοράει κανείς, ενώ δεν αθλούνται στις φωτογραφίες και είναι παστωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο) και για τα όρια της σωματικής άσκησης (που λέει όχι πάνω από τρία άτομα και σε κοντινή από την οικεία απόσταση). Διάφορα ρεπορτάζ από ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση κάνουν λόγο και για άλλες παραβιάσεις, όπως το γεγονός ότι η Μαρέβα κάνει Motocross με κράνος ποδηλάτου(!!!) και το ότι υπήρξε χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων μέσα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, κάτι που απαγορεύεται ρητά. Εμάς καταρχήν μας αρκούν οι τρεις πρώτες παραβιάσεις, που δείχνουν ξεκάθαρα το πόσο πολύ γραμμένα έχουν τα μέτρα της καραντίνας στο Μητσοτακέικο, την ίδια ώρα που, όχι απλά κουνάνε το δάκτυλο στην κοινωνία για την προσωπική ευθύνη, όχι απλά φορτώνουν τους φτωχούς με πρόστιμα, αλλά καταστέλλουν και το δικαίωμα στην διαμαρτυρία, όπως είδαμε με την περίπτωση της 17ης Νοέμβρη.

Αλλά ο Μητσοτάκης δεν είναι χαζός, ξέρει τι κάνει. Και δεν τα κάνει κατά λάθος. Εδώ και αρκετό καιρό το πολιτικό προσωπικό της Αστικής Τάξης θέλει να περάσει το ξεκάθαρο μήνυμα πως θα κάνει ότι γουστάρει και πως έχει πολλά περισσότερα δικαιώματα από την “πλέμπα”. Θα κυκλοφορήσει χωρίς μάσκα, θα πάει για τσουρέκια στον Τερκενλή πριν από επίσημη πρωθυπουργική επίσκεψη, θα πάει για motocross στο βουνό, θα πει το ένα και μετά θα το αναιρέσει λέγοντας το αντίθετο. Και αν δεν πειθαρχήσουμε, θα μας σπάσει στο ξύλο με τα ΜΑΤ (που και αυτά φυσικά χαίρουν της ίδιας ασυλίας σε σχέση με τα μέτρα προστασίας) ή θα μας φορτώσει με πρόστιμα στα οποία δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Βιώνουμε μια περίοδο ημι-Οργουελικής δυστοπίας. Οι άρχοντες του τόπου και τα φερέφωνά τους μας δείχνουν μεν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν, να εκφράσουν αντικρουόμενες απόψεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ακόμη και για θέματα τόσο κομβικά όπως η μετάδοση ή μη του ιού σε ανοιχτούς χώρους (Βλέπε δηλώσεις Χρυσοχοΐδη) και να τα παρουσιάσουν ως εξ αρχής σωστά, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου -αλλά από την άλλη δε, δεν έχουμε και μια τυπική δικτατορία (και με τον νόμο, που λένε), ώστε όλα αυτά να περνάνε χωρίς κόπο και επεξήγηση, άρα, οι πολιτικοί αντιπρόσωποι του Κεφαλαίου πασχίζουν να μας πείσουν κιόλας για τα παραπάνω. Και φυσικά, σε όλο αυτό, έχουν πολύτιμο σύμμαχο και συνοδοιπόρο τα ΜΜΕ. Για τα οποία ήξεραν εξ αρχής ότι θα τα χρειαστούν όσο ποτέ άλλοτε μέσα στην πανδημία, για να κάνουν την βρωμοδουλειά τους και έτσι φρόντισαν να τα ταΐσουν μέχρι σκασμού (βλέπε λίστες Πέτσα).

Έτσι, τα ΜΜΕ συντελούν τα μέγιστα στην δημιουργία και την συντήρηση αυτής της δυστοπίας, με τον τρόπο που διαχειρίζονται τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης: Είτε υποβαθμίζοντας εντελώς μια εξόφθαλμη παρεκτροπή της Κυβέρνησης ή του ίδιου του Πρωθυπουργού (όπως έκαναν σε αυτή την τελευταία περίπτωση με τον Κυριάκο και την Μαρέβα στην Πάρνηθα) , είτε αμελώντας να κάνουν σωστά και ολοκληρωμένα την δουλειά τους, αφήνοντας τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης και τους Υπουργούς να λένε κατάφωρα ψέμματα on air, απευθύνοντας τους μονάχα ακίνδυνες, προσυμφωνημένες ερωτήσεις (όπως στην περίπτωση του Χρυσοχοΐδη που δήλωσε κατόπιν εορτής, ότι ο ιός δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και ότι κανένας πολίτης δεν έχει κακοποιηθεί από την αστυνομία (!!!)),  χωρίς φυσικά να τους ελέγχουν για τα ψέματά τους.

Η περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι εντελώς ιδιάζουσα. Ο τύπος μπορεί απλά να ξεκινήσει να ουρλιάζει μέσα από ένα τηλε-παράθυρο (όπως έκανε την εποχή που πουλούσε βιβλία και νανογιλέκα), όταν βλέπει ότι η κουβέντα φτάνει σε σημείο που δεν τον συμφέρει, καλύπτοντας κάθε άλλο συνομιλητή και φυσικά, απολαμβάνοντας και ο ίδιος της άκρας ασυλίας και ελευθερίας από το εκάστοτε ΜΜΕ για να το κάνει. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος π.χ. το παρακάτω video, όπου κανείς δημοσιογράφος δεν παρενέβη για να τον κόψει ή να τον επαναφέρει στην τάξη;

Ο Άδωνις πανηγυρίζει για τους νεκρούς

 

Πάμε παρακάτω. Ο Άδωνις λοιπόν ήταν σήμερα καλεσμένος (και πάλι) σε μια από τς ναυαρχίδες του (φιλό)κυβερνητικού “ενημερωτικού” μπλοκ, τον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα”. Τέθηκε λοιπόν το θέμα του Μητσοτάκη και της Αγίας Οικογένειας στην Πάρνηθα (φυσικά με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω: Προσυμφωνημένες, ακίνδυνες ερωτήσεις, να δείξουμε δήθεν ότι κάνουμε δημοσιογραφία, για τις οποίες ο Μπουμπούκος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα). Και αυτή την φορά ο Άδωνις ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει επάνω στους άλλους, δημοσιογράφους και μη.  Αυτή την φορά όμως, οι απαντήσεις και οι δικαιολογίες που έδωσε για τον Πρωθυπουργό και το αν είχε δικαίωμα να πάει για άθληση στην Πάρνηθα με παρέα, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο Οργουελικής τρέλας. Είπε με λίγα λόγια ότι κάθε πολίτης μπορεί να πάρει το όχημά του, να φορτώσει 2-3 mountain bike και ένα motocross και να διασχίσει την μισή Αττική, χωρίς να τον σταματήσει κανείς σε κανένα μπλόκο για έλεγχο και φυσικά, εφόσον έχει στείλει μήνυμα για…άθληση Νο6, να είναι καθ’ όλα νόμιμος! Και δεν χρειάζεται και να φοράει και μάσκα, άμα δυσκολεύεται στην άθληση. Και ακόμη, πως όλη αυτή η κουβέντα γίνεται για να πλήξουν την εικόνα του Πρωθυπουργού!

                    Ο Άδωνις Γεωργιάδης μας λέει την αλήθεια της ημέρας

 

Για να δούμε λοιπόν τι μας είπε ο Άδωνις: Ο Πρωθυπουργός διαμένει αυτή την περίοδο σε ένα σπίτι στον Λυκαβηττό. Σύμφωνα με όσα μας λέει το googlemaps, η απόσταση με αυτοκίνητο από τον Λυκαβηττό έως την Πάρνηθα είναι 43 χιλιόμετρα περίπου από την πιο κοντινή διαδρομή ή 1 ώρα και 17 λεπτά.

Πάρνηθα

Μπορεί δηλαδή ο καθένας να ξεκινήσει με το αμάξι του και να διασχίσει μια απόσταση μιας ώρας +, για να πάει και να αθληθεί σε κάποια απόμακρη τοποθεσία. Επίσης, η βόλτα με το αμάξι δεν είναι άθληση, αλλά το motocross είναι. Αυτό φυσικά βολεύει αφάνταστα εμάς τους Θεσσαλονικείς, που γύρω από την πόλη μας έχουμε πολλά ωραία μέρη σε απόσταση μισαώρου με το αυτοκίνητο, αλλά είναι και λίγο κρίμα γιατί έπιασαν τα κρύα και δεν μπορούμε να χαρούμε τις πιο κοντινές παραλίες, αυτές που είναι μέσα στα όρια του Νομού. Γατί η Χαλκιδική, τουλάχιστον τα πρώτα “καλά” σημεία της,  δεν απέχει από την Θεσσαλονίκη παραπάνω από ότι η Πάρνηθα από το σπίτι του Μητσοτάκη, έτσι;

Αλλά τότε, γιατί κατά την προηγούμενη καραντίνα, με πολύ καλύτερους όρους από άποψη υγείας και πανδημίας, είχαν ξαμοληθεί οι μπάτσοι γύρω-γύρω στο Σέιχ-Σου και γράφανε αβέρτα τον κόσμο; Γιατί στην Νέα Παραλία (αλλά και σε κάθε πόλη να πούμε την αλήθεια) οι μπάτσοι σε γράφουν αν έχεις βγει για άθληση σε απόσταση μεγαλύτερη από μερικά χιλιόμετρα; Γιατί εσύ, απλέ πλεμπαίε πολίτη, ενώ έχεις στείλει SMS για άθληση, πρέπει να φοράς υποχρεωτικά μάσκα, ενώ ο Κούλης, η Μαρέβα και η παρέα τους όχι; Γιατί συλλαμβάνονται πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα (λιγότεροι από την παρέα του Κούλη) σε ανοιχτό γήπεδο στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης; Γιατί νεολαίοι που κάθονται σε ένα παγκάκι μετά από ολιγόωρη άσκηση ξυλοκοπούνται και συλλαμβάνονται από μπάτσους;

Επίσης, γιατί το μάζεμα της ελιάς θεωρείται υπεύθυνο για την περαιτέρω διασπορά του ιού, αφού γίνεται σε ανοιχτό χώρο με μεγάλες αποστάσεις και μάσκες; Είναι άραγε πιο σημαντικό το motocross της Μαρέβας από το να βγάλει ο μεροκαματιάρης το λάδι τη χρονιάς από τα δέκα δέντρα που έχει σε κάποιο κοντινό χωράφι ή στο διπλανό χωριό;

Μήπως οι δυνάμεις ασφαλείας δεν έχουν ενημερωθεί σωστά; Μήπως η αστυνομία δεν γνωρίζει ούτε αυτή, όπως ούτε κι εμείς, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται; Μήπως όλα είναι μια παρεξήγηση και πάλι; Μήπως πρέπει να μας ενημερώσει λίγο καλύτερα ο Άδωνις που τα ξέρει;

Πέρα από την πλάκα, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως ο καθένας που έχει δεχτεί πρόστιμο χωρίς σοβαρό λόγο: Αν έστειλε μήνυμα στο Νο6 και βγήκε για άθληση μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, αλλά οι μπάτσοι του πούλησαν τρέλα, ή αν του συνέβη κάτι παρόμοιο όπως στον συνταξιούχο που πήγε μέχρι την τράπεζα να βγάλει τα 360 ευρώ της σύνταξης και στο καπάκι τον σταμάτησαν και τον έγραψαν, ουσιαστικά παίρνοντάς του ολόκληρη την σύνταξη, ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ένας που βλέπει τον εαυτό του σε μια από αυτές τς περιπτώσεις που “αθώωσε” ο Άδωνις με τα σημερινά του λεγόμενα, θα πρέπει να συνεννοηθεί με έναν καλό δικηγόρο (υπάρχουν και οι “κινηματικοί” ή και άλλοι που ασχολούνται με τα δικαιώματα του πολίτη, αν το κάνουν πολλοί μαζί, τόσο το καλύτερο) και να διεκδικήσει την ακύρωση του προστίμου, ως την ελάχιστη κίνηση αμφισβήτησης. Και αν το έχει ήδη κάνει και έλαβε αρνητική απάντηση, πριν θέσει τους νέους “όρους” ο Άδωνις, να πάει και σε δικαστήριο για κακοδικία.

Όλα τα παραπάνω όμως είναι μια “νομική” οδός για να κινηθεί κάποιος. Και όπως σε κάθε περίπτωση που εμπλέκεται η αστική δικαιοσύνη, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκαιο με το μέρος σου. Όπως και να’χει όμως, υποψιαζόμαστε πως, ως τώρα, το μεγαλύτερο πλέον κομμάτι των καταπιεσμένων έχει πάρει πρέφα πως όλα αυτά δεν είναι απλά ένα “λάθος” (όπως στην περίπτωση της κυρίας που άφησε το λουλούδι στο Πολυτεχνείο και εν τέλει την αθώωσαν, μετά την έκταση που έλαβε το θέμα), που μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο δικαστήριο. Αντίθετα, ο κάθε ένας πλέον μπορεί να δει πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ευρισκόμενο σε εντεταλμένη υπηρεσία από την Αστική Τάξη, απολαμβάνει προνόμια που εμείς οι υπόλοιποι, η “πλέμπα”, δεν μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε.

Ο Μητσοτάκης και το σόι του, ο Χρυσοχοΐδης, ο Άδωνις, οι υπουργοί και οι βουλευτές, είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Για αυτούς δεν ισχύει η πανδημία με τους ίδιους όρους. Μπορούν να ποδοπατούν τα μέτρα που αυτοί οι ίδιοι επέβαλαν (λογικά ή παράλογα) αφού, αν τους συμβεί κάτι, θα είναι οι πρώτοι που θα βρουν ένα κρεβάτι στις ανύπαρκτες ΜΕΘ, οι πρώτοι που θα διακομιστούν και θα λάβουν την καλύτερη θεραπεία, που θα “επιταχθεί” για χάρη τους και μόνο ένας γιατρός, από αυτούς που τόσο λείπουν από το ΕΣΥ. Όπως φυσικά θα συμβεί και για τα αφεντικά τους: Τους μεγαλοαστούς, τους βιομηχάνους, τους μεγαλέμπορες, αλλά και για το παπαδαριό.

Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι, οι καταπιεσμένοι, οι εκμεταλλευόμενοι, η εργατική τάξη, ακόμη κι αν τα έχουμε καταλάβει όλα αυτά, τι κάνουμε εν τέλει; Καθόμαστε και τους κοιτάμε; Καθόμαστε να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, να μας στερήσουν κάθε δικαίωμα, να μας αφανίσουν; Ο απλός κόσμος σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως στην Γαλλία, και στην Ινδία, έδειξε τον δρόμο.

Να τους μιμηθούμε και να κινηθούμε πριν να είναι αργά.

Το alerta.gr αποτελεί μια πολιτική προσπάθεια διαρκούς παρουσίας και παρέμβασης, επιδιώκει να γίνει κόμβος στο πολύμορφο δικτυακό τοπίο για την διασπορά ριζοσπαστικών αντιλήψεων, δράσεων και σχεδίων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης… Η συνεισφορά είναι ξεκάθαρα ένα δείγμα της κατανόησης της φύσης του μέσου και της ανάγκης που υπάρχει για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Για όποιον/α θέλει να συνδράμει ας κάνει κλικ εδώ

ΕΚΤΑΚΤΟ|Συνέλευση σήμερα στην ΑΣΟΕΕ στις 19:00 για τον απεργό πείνας σύντροφο Νίκο Μαζιώτη

ΕΚΤΑΚΤΟ|Συνέλευση σήμερα στην ΑΣΟΕΕ στις 19:00 για τον απεργό πείνας σύντροφο Νίκο Μαζιώτη Σήμερα στις 19:00 στην ΑΣΟΕΕ καλούμε ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα, έκτακτη διαδικασία με αφορμή την απεργία πείνας που από σήμερα...

Έγινε κατάληψη στη Νομική Αθήνας ενάντια στη γενοκτονία στη Γάζα [Βίντεο]

Έγινε κατάληψη στη Νομική Αθήνας ενάντια στη γενοκτονία στη Γάζα [Βίντεο] Σε κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας φοιτήτριες και φοιτητές ενάντια στη γενοκτονία που συντελείται από το Ισραήλ στη Γάζα κατά των Παλαιστινίων. Διαβάστε...

Ρουβίκωνας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών

Ρουβίκωνας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ρουβίκωνας: Κάλεσμα συμμετοχής στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ρουβίκωνα. Κάθε χρόνο βλέπουμε κάθε δημόσια υπηρεσία να ρημάζεται ολοένα και περισσότερο και η πυρόσβεση δεν αποτελεί εξαίρεση. Η...

Η κατάργηση της πλ. Εξαρχείων αφορά τους κατοίκους και τους θαμώνες της

Η κατάργηση της πλ. Εξαρχείων αφορά τους κατοίκους και τους θαμώνες της Το έργο του μετρό στην πλ. Εξαρχείων δεν μπορεί να περιμένει… εκτός κι αν το ζητά ο ΟΠΑΠ. Η κατάργηση της πλ. Εξαρχείων αφορά τους κατοίκους και τους θαμώνες της. Η επέκταση του εργοταξίου δεν...

Φεστιβάλ – Περιβαλλοντικό Διήμερο: ΑΠΕ & Οικο-Κοινότητες του Μέλλοντος

Φεστιβάλ - Περιβαλλοντικό Διήμερο: ΑΠΕ & Οικο-Κοινότητες του Μέλλοντος Τα Γεράνεια για άλλη μια φορά βάλλονται για τα επιχειρηματικά σχέδια της μετατροπής της Ελλάδας σε "μπαταρία" της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Η υπερυψηλή τάση που έρχεται να αντικαταστήσει την υψηλή,...

Θεσσαλονίκη | Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια σε δήθεν “σωματείο”

Θεσσαλονίκη | Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια σε δήθεν "εργατικό σωματείο" Αντιφασιστική συγκέντρωση καλείται στην Θεσσαλονίκη αύριο, Τρίτη 7/5, στις 11:00 στην συμβολή των οδών Τσιμισκή με Γούναρη (Ναυαρίνου). Η συγκέντρωση καλείται επ' αφορμής της ίδρυσης...

Το ξέσπασμα των Αμερικάνων φοιτητών

Το ξέσπασμα των Αμερικάνων φοιτητών Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/5/24 η αστυνομία διέλυσε την κατάληψη των φοιτητών υπέρ της Παλαιστίνης στο Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνιας την ίδια ώρα που η κυβέρνηση υπογράμμιζε την ανάγκη επικράτηση της τάξης. Πώς φτάσαμε σε αυτό...

Υπάρχει ελπίδα για τους Παλαιστίνιους;

Υπάρχει ελπίδα για τους Παλαιστίνιους; - “Μπορείτε να νικήσετε μόνοι σας;”, έκανα την κρίσιμη ερώτηση χωρίς περιστροφές. Ο Ντουρούτι δεν απάντησε. Χάιδεψε το πηγούνι του. Τα μάτια του γυάλιζαν. - “Ακόμα κι αν νικήσετε το μόνο που θα έχει μείνει στο τέλος θα είναι ένας...

Θεσσαλονίκη | Καλέσματα σωματείων & ταξικών σχημάτων για την Πρωτομαγιά

Θεσσαλονίκη | Καλέσματα σωματείων & ταξικών σχημάτων για την Πρωτομαγιά Η ημέρα της Πρωτομαγιάς είναι απεργία και όχι αργία! Όσο κι αν θέλει το Κράτος να την καταστήσει ακίνδυνη μεταφερόμενη εορτή, η συγκεκριμένη ημέρα θα τιμά πάντα τους ταξικούς αγώνες και των...

Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα: Παρέμβαση έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία

Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα: Παρέμβαση έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα: Παρέμβαση έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία σε ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και τις φοιτητικές κινητοποιήσεις/καταλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. (Έχουν...